1Flytebrygger

Alusmart flytebrygge er produsert av egenutviklet marinaprofil med spor for feste av utriggere, fortøyningsbommer, pullerter, fendring og eventuelt flere flytebrygger Utriggerne har dekke av Aluform rister og kraftige hengsler med gummidemping. Flytepontongene er produsert av HDPE-rør. Flytebryggen kan leveres i ønsket lengde. Bredde er 2,62 meter. Ved levering av lange flytebrygger leveres bryggen i moduler på 12 meter. 

Les mer

2Utriggere

Alusmart utriggere er produsert av egenutviklet marinaprofil med spor for feste av Pullerter Pontonger og fendring. Utriggerne har dekke av Aluform rister. Utiggerne har kraftige hengsler med gummidemping. Forøyningsbomm enkel leveres i standard lengder som er 5-6-8 og 10 meter og med bredde 540mm. 

Les mer

3Fortøyningsbom

Alusmart fortøyningsbommer er produsert av egenutviklet marinaprofil med spor for feste av pullerter, pontonger og fendring. Fortøyningsbommen har kraftige hengsler med gummidemping. Fortøyningsbom enkel leveres i standard lengder på 5, 6 og 8 meter og med bredde 180mm. Fortøyningsbom dobbel leveres i standard lengder på 8 og 10meter og med bredde 290mm. 

Les mer

4Sikring av gjødselkummer

Sikring av gjødselkummer gjøres enkelt og fleksibelt med alunett. Porter/åpninger kan enkelt tilpasses for enkel tilgang med gjødselpumper og røreutstyr. 

Les mer

5Gangbru

Aluform kan levere gangbruer etter forespørsel. Vi leverer også midlertidige overganger ved
grøftearbeid eller permanente gangbruer.

Les mer

6Repos og Rekkverk

Vi leverer produserte repos og rekkverk til de fleste formål. Ta kontakt med oss, slik at vi kan diskutere løsninger som tilfredsstiller dine behov. 

Les mer

7Trapper

Våre trapper blir podusert av og med aluforms egne trapperisterog aluminiumsvanger.
Vi kan også levere trappetrinn for bruk på for eksempel trevanger, og kan også levere størrelse og utforming på forespørsel

Les mer

8Andre produkter

Gjennom våre samarbeidspartnere kan vi levere et stort tvalg av plater og profiler i aluminium, rustfritt stål og syrefast stål. 

Les mer

9Landganger

Alusmart Landgang er produsert av egenutviklet marinaprofil med spor for feste av Landfeste gelender og hjul. Landgangen har dekke av Aluform rister. Alusmart Landgang leveres i standard lengder på 6, 8, 10 og 12 meter og med innvendig bredde 1 meter. Andre størrelser kan leveres på forespørsel. 

Les mer
.
.
.